Administratief


consultancy.besteoverzicht.nl


Maak startpagina | Voeg toe aan favorieten


Overzicht
A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9
Gesponsorde links
Administratief
Flisko Payroll Detachering
Flisko payroll detachering flisko staat voor maatwerk in salarisadministratie en management u zoekt ondersteuning op het gebied van salarisadministratie en interim management? neem dan eens contact op met flisko payroll detachering. de medewerkers van dit detacheringbureau beschikken over een jarenlange ervaring op het gebied van salarisadministratie in al zijn facetten. of het nu gaat om tijdelijke ondersteuning of werkzaamheden voor de langere termijn, voor grote of kleinere bedrijven, flisko gaat Š la minute voor u aan de slag!
http://www.flisko.nl/

Head Hunters Team
Headhuntersteam maakt gebruik van een bijzonder concept bij het werven, selecteren en hunten van getalenteerde kandidaten voor uiteenlopende functies bij onze opdrachtgevers.
http://www.headhuntersteam.nl/

EasyStaff
Payroll services. freelancer, zelfstandige of werkgever en zoekt u een betrouwbare partij die uw administratieve verplichtingen verzorgt? de payroll services van easystaff biedt de oplossing!
http://www.easystaff.nl/

ABC Consultancy & Detachering
ABC Consultancy & Detachering BV, opgericht in 2003, is een dienstverlener gespecialiseerd in het ondersteunen van technisch geori?nteerde bedrijven middels detachering, werving & selectie en overige personeelsprojecten. ABC Consultancy is d? technische dienstverlener in onder andere de volgende sectoren: bouw, elektotechniek, energietechniek, gemeentelijke overheden, grond- weg- en waterbouw, industrie, infrastructuur, installatietechniek, olie- gas en petrochemie-industrie (on- en offshore), productietechniek, scheepsbouw en utiliteit. Onze ervaren projectmanagers, die reeds jaren actief zijn in hun vakgebied, zijn in staat om een perfecte match te maken tussen kandidaten en opdrachtgevers.

ABC Consultancy wil een positieve bijdrage leveren aan de ontwikkeling van haar medewerkers, opdrachtgevers en de maatschappij doormiddel van persoonlijke betrokkenheid. Wij streven naar persoonlijk contact met onze medewerkers en opdrachtgevers waarbij de kwaliteit en de snelheid van het werk door onze consulenten gewaarborgd wordt. Onze ambitie is om dit te volbrengen door middel van een solide groei.

ABC Consultancy gaat voor veiligheid en kwaliteit, daarom zijn wij VCU gecertificeerd. Onze medewerkers zijn VCA gecertificeerd, op die manier garanderen wij dat onze medewerkers op een veilige manier bij u werken. Dit VCU-certificaat verzekert u dat ABC werkt volgens kwaliteitsnormen en vastgelegde procedures. Elk jaar worden wij hierop getoetst, zo kunt u met een gerust hart vertrouwen hebben in onze dienstverlening.
http://www.abc-consultancy.nl/

8baan payrolling
8baan payroll service en uitzendbureau; jouw baan is ons werk! payroll service voor werkgevers en freelancers, startersfuncties en bijbanen, payroll services, verloning en al uw payroll diensten
http://www.8baan.nl/

Meddo werving en selectie.
Meddo bemiddelt voor banen in de ict en in het juridisch werkveld, officemanagement en techniek. onze kandidaten kunnen rekenen op advies en support bij het vinden van de juiste job. onze opdrachtgevers behoren tot de (internationale) top in nederland.
http://www.meddo.nl/

Robinson Group
Robinson Group
http://www.job-intermediair.nl/

Viarosier
Viarosier voor vast en flexibel personeel in de financiŽle dienstverlening
http://www.viarosier.nl/

Van winssen personeel en salaris
Mkb salarisadministratie en adviseur personele zaken
http://www.personeelensalaris.nl/

Van Driel Detachering
Van driel finance is een jong en dynamisch bedrijf waar eigen aandacht voorop staat. als geen ander weet van driel finance dat deugdelijkheid en betrouwbaarheid hoog in het vaandel moet staan om aan alle verwachtingen te kunnen voldoen van u als ondernemer maar ook juist naar externe partijen zoals banken etc.
http://www.vandrielfinance.nl/

Valenbreder consultancy
Valenbreder consultancy
http://www.valenbreder.nl/

Werving selectie detachering
Werving selectie detachering
http://www.joffre.nl/

Gerelateerd
  • Nog Geen
Er staan 12 links op deze pagina.
© Besteoverzicht - Privacy